Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná př... více
Běžná cena: NaN  (-NaN%)
179 Kč bez DPH
Skladem > 5 ks
179 Kč
ks
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Kód: i550_576169864987784_978-80-7541-255-3
EAN: 9788075412553
Popis a parametry

Zvěřina

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
ParametryPorovnání
Autor
mangold matthias f.
Vydavatel
vašut
Počet stran
64
Vazba
brožovaná
Jazyk
český

Zvěřina

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené
BFAP STORE
Rybná 716/24
11000 Staré Město - Praha 1
Česká Republika
IČO: 06609325
DIČ: CZ06609325