Zvěřina
Kód:
i550_576169864987784_978-80-7541-255-3
EAN:
9788075412553
Popis a parametry
Zvěřina
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
ParametryPorovnání
Autor
mangold matthias f.
Vydavatel
vašut
Počet stran
64
Vazba
brožovaná
Jazyk
český
Zvěřina
Naposledy navštívené