sklenice zavařovací 370ml WECK + víčko, těsnění, 2 spony
Popis a parametry
sklenice zavařovací 370ml WECK + víčko, těsnění, 2 spony
Zavařovací sklenice WECK 370 ml, včetně víčka, gumového těsnění a dvou kovových sponek.
- elegantní zavařovací sklenice vyrobené ze silnostěnného varného skla s dekorem značky Weck
- skvělé na zavařování, konzervování a skladování potravin
- součástí skleničky je gumový těsnící kroužek, skleněné víčko a dvě kovové spony na přichycení víčka
Uchovejte si léto do skleniček! Designové zavařovací sklenice na vaše kompoty, paštiky, nakládanou zeleninu. Servírovat v nich můžete také sladké dezerty, pudinky, suflé nebo tvarohové krémy.
Zavařování s Weck se nemusíte vůbec bát – postup zavařování níže:
1. Používejte pečlivě umyté a osušené sklenice a víčka.
2. Gumičku lze použít opakovaně – je však dobré ji vyvařit 2 minuty ve vroucí vodě.
3. Sklenici plňte ideálně tak, aby pod víčkem byla mezera ideálně cca 10 mm. U masa a zeleniny nakládané do oleje nechte o něco větší prostor, zavařováním objem obsahu nabyde.
4. Dva kovové klipy umístěte naproti sobě.
5. Naplněné sklenice vkládejte do utěrkou vyloženého zavařovacího hrnce, zalijte vodou o podobné teplotě jako je obsah sklenic. Sklenice by měly být ponořené.
6. Zavařujeme 20 minut při 80 °C.
7. Jakmile je zavařování u konce, vyjměte je z vodní lázně a nechte je pomalu stydnout, třeba na kuchyňské lince.
- elegantní zavařovací sklenice vyrobené ze silnostěnného varného skla s dekorem značky Weck
- skvělé na zavařování, konzervování a skladování potravin
- součástí skleničky je gumový těsnící kroužek, skleněné víčko a dvě kovové spony na přichycení víčka
Uchovejte si léto do skleniček! Designové zavařovací sklenice na vaše kompoty, paštiky, nakládanou zeleninu. Servírovat v nich můžete také sladké dezerty, pudinky, suflé nebo tvarohové krémy.
Zavařování s Weck se nemusíte vůbec bát – postup zavařování níže:
1. Používejte pečlivě umyté a osušené sklenice a víčka.
2. Gumičku lze použít opakovaně – je však dobré ji vyvařit 2 minuty ve vroucí vodě.
3. Sklenici plňte ideálně tak, aby pod víčkem byla mezera ideálně cca 10 mm. U masa a zeleniny nakládané do oleje nechte o něco větší prostor, zavařováním objem obsahu nabyde.
4. Dva kovové klipy umístěte naproti sobě.
5. Naplněné sklenice vkládejte do utěrkou vyloženého zavařovacího hrnce, zalijte vodou o podobné teplotě jako je obsah sklenic. Sklenice by měly být ponořené.
6. Zavařujeme 20 minut při 80 °C.
7. Jakmile je zavařování u konce, vyjměte je z vodní lázně a nechte je pomalu stydnout, třeba na kuchyňské lince.
ParametryPorovnání
Typ
sklenice
Materiál
sklo
Šířka přepravní
10 cm
Výška přepravní
6,9 cm
Hloubka přepravní
10 cm
Objem přepravní
0,69 dm3
Hmotnost přepravní
0,335 kg
Pozor křehké
ano
Celkový objem
0,37 l
sklenice zavařovací 370ml WECK + víčko, těsnění, 2 spony
Naposledy navštívené