nůž na pečivo 20cm EDUARD
Popis a parametry
nůž na pečivo 20cm EDUARD
Nůž na pečivo 20 cm EDUARD.
Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
délky čepele: 20 cm
tvrdost čepele: HRC 55 ±2
materiál rukojeti: odolný leštěný plast
Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
délky čepele: 20 cm
tvrdost čepele: HRC 55 ±2
materiál rukojeti: odolný leštěný plast
ParametryPorovnání
Šířka přepravní
7 cm
Výška přepravní
40,5 cm
Hloubka přepravní
2,8 cm
Objem přepravní
0,7938 dm3
Hmotnost přepravní
0,2 kg
Délka čepele
0 cm
nůž na pečivo 20cm EDUARD
Naposledy navštívené