Domácí zpracování zvěřiny
Kód:
i550_1704757612223545410_978-80-7541-239-3
EAN:
9788075412393
Popis a parametry
Domácí zpracování zvěřiny
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
ParametryPorovnání
Autor
bothe carsten
Vydavatel
vašut
Počet stran
88
Vazba
brožovaná
Jazyk
český
Domácí zpracování zvěřiny
Naposledy navštívené