Domácí zpracování zvěřiny

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informa... více
Běžná cena: NaN  (-NaN%)
224 Kč bez DPH
Skladem > 5 ks
224 Kč
ks
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Kód: i550_1704757612223545410_978-80-7541-239-3
EAN: 9788075412393
Popis a parametry

Domácí zpracování zvěřiny

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
ParametryPorovnání
Autor
bothe carsten
Vydavatel
vašut
Počet stran
88
Vazba
brožovaná
Jazyk
český

Domácí zpracování zvěřiny

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené
BFAP STORE
Rybná 716/24
11000 Staré Město - Praha 1
Česká Republika
IČO: 06609325
DIČ: CZ06609325