Divočák - recepty z kančího masa
Kód:
i550_630504047689998594_978-80-7541-323-9
EAN:
9788075413239
Popis a parametry
Divočák - recepty z kančího masa
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
ParametryPorovnání
Autor
axell mikael, ernsth frida
Vydavatel
vašut
Počet stran
144
Vazba
vázaná
Jazyk
český
Divočák - recepty z kančího masa
Naposledy navštívené