Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
Kód:
i550_1644095994101519377_978-80-88244-31-8
EAN:
9788088244318
Popis a parametry
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy. Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska: - 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin - 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční - 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map - 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.
ParametryPorovnání
Autor
pospěchová petra
Vydavatel
smar press
Počet stran
320
Vazba
vázaná
Jazyk
český
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
Naposledy navštívené